Diensten

[ leveren, plaatsen en verankeren ] [ storingen-reparaties ] [ noodopening ]  [ onderhoud ]

Leveren plaatsen & verankeren

Leveringen met een faktuurwaarde vanaf € 300,00 excl. btw. (€ 357,00 incl. btw) wordenGRATIS geleverd achter de 1e sluiting, zonder enig vertikaal transport.

Bij leveringen met een faktuurwaarde onder € 300,00 excl. btw. (€ 357,00 incl. btw) rekenen wij € 15,00 excl. btw ( €17,85 incl. btw) transportkosten.

sHet inhuizen en afplaatsen van uw kluis kan door ons op deskundige wijze worden uitgevoerd, In sommige gevallen zal het inhuizen via trap, lift of zelfs met behulp van een kraan moeten worden gedaan. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de situatie ter plekke en zullen op basis van nacalculatie aan U worden berekend.
Ook het verankeren aan vloer of muur kan desgewenst door ons op vakkundige wijze worden uitgevoerd.

[top]

Storingen & Reparaties


s
Een brandkast of kluis zorgt ervoor dat uw waardevolle spullen veilig zijn opgeborgen en dus beschermd worden tegen braak en brand. Het openen ervan met een sleutel of code is voor u een vanzelfsprekendheid waarbij je niet echt problemen verwacht.

Toch kan het zijn dat er zich een situatie voordoen dat de kluis moeizaam of helemaal niet meer opent. Het slot kan een storing vertonen, de sleutel kan zijn zoekgeraakt of ontvreemd of wanneer de code is vergeten of meegenomen (door een ontslagen medewerker) of simpelweg doordat de code niet meer wordt geaccepteerd.
Deskundige monteurs van Keep Safety Safeservice kunnen uitkomst bieden.  Snel, discreet en door de gehele Benelux.
Bel voor een prijsindicatie 0161-23 22 60  of stuur een e-mail.

[top]

Noodopening


sVaak is na sleutelverlies of een ernstig defect het openen van uw brandkast of kluis toch mogelijk, een noodopening is geen onmogelijke klus en hoeft in veel gevallen ook geen duizenden euro’s te kosten.
Wij kunnen voor u een noodopening- en of reparatie uitvoeren, snel en discreet in de gehele Benelux. Bel voor een prijsindicatie met 0161-23 22 60 of stuur een e-mail.

De specialisten van Keep Safety Safeservice maken elke kluisdeur open!  Zij werken volgens de geldige normen en zijn door de meeste brandkastfabrikanten geautoriseerd om brandkasten en kluizen te onderhouden, repareren en/of om te bouwen.

 

 

 

Onderhoud

Voorkomen is uiteraard beter dan genezen, dit zegt al veel over het onderhoud aan uw brandkast of
kluis. Laat een ogenschijnlijke kleine hapering of onregelmatigheid niet uitgroeien tot een kleine ramp,
maar laat een van onze deskundige het probleem voorkomen door periodiek onderhoud uit te voeren.

[top]